Piccolini's - De Muzikale Basisschool

Meld je aan voor Kinderkoor De Piccolini's

Gezocht: kinderen tussen de 6 en 9 jaar die van zingen houden.

Op de muzikale baisschool zingen we elke woensdagmiddag met een heel nieuw kinderkoor: de Piccolini’s! Lijkt het je leuk om samen te zingen en muziek te maken? Meld je dan nu meteen aan voor een gratis proefles.

Aanmelden doe je via:
secretariaat@koorschoolhaarlem.nl

Tijdstip: op woensdagmiddag van 14:30 - 15:30 uur.
Kosten: €6 per les. (Inclusief Piccolini’s shirt)
Docent: Ingrid van Herk

Zingen is fijn en goed voor je brein.
Of je nou graag zingt op de fiets of ervan droomt om beroemd te worden, zingen leer je bij de Piccolini’s. Tijdens het zingen maak je allerlei geluksstofjes aan (endorfines) en daar word je energieker én vrolijker van! Bij de Piccolini’s leer je noten lezen en schrijven (solfège) én je leert je stem en je ademhaling op een goede manier te gebruiken (stemvorming). Van muziek maken word je bovendien slimmer en verbetert je concentratievermogen, want je hersenhelften moeten heel
goed met elkaar samenwerken.

Zingen is goed voor je zelfvertrouwen.
Zingen is niet alleen fijn om te doen, je oefent ook beter je stem te laten horen. Door te zingen voel je je vrij en kom je steviger in je schoenen te staan. Bij De Piccolini’s doe je dat in een veilige en gezellige omgeving. 

Zingen verbindt!
Zingen in een koor verbindt en je leert ervan goed samen te werken. Samen met andere kinderen mooie muziek maken is het leukste wat er is en bovendien ook nog eens heel gezellig! Je zult merken dat je je snel thuis voelt bij De Piccolini’s. We hopen je snel te zien!